Header Ads

Samsung Galaxy Note 8 Tasarımı Sızdı!


Samsung Galaxy Note 8 yani Samsung'un yeni amiral gemisine ait tasarım sızdırıldı. Note 8 hakkında beklenen ve istenilen bir çok özelliğin cihazda yer aldığını söyleyebilirim.


2016 yılında Note serisi cihazların büyük bir patlama yaşadığını ve Note 8 ile yeniden sahalara döndüğünü söylemek gerekiyor. 2017 yılının 2. yarısında duyurulmasını beklediğimiz Samsung Galaxy Note 8 modelinin 3D baskılı modeli Çin sosyal medyası Weibo ile sızdırıldı.  Galaxy Note 8'in 3D baskılı modellerine baktığımızda S8 modeline benzeyeceğini görebiliyoruz. Note 8 hakkında yayınlanan haberlere dayanarak da cihazın 6.3 inç ekran büyüklüğüne sahip olacağını söyleyebiliriz.
Tablet ve telefon karışımı phablet modeline ulaşması beklenen Note 8, birçok yeni özellikle gelecek gibi görünüyor. Sızdırılan görsele göre cihazın arkasında çift kamera, standart Led flaşiki ana kamera lensi ve kalp kız monitörü görünüyor. Cihazın ön panelinde ise selfie kamerası ve iris tarayıcı yuvalar bulunmaktadır. Galaxy Note 8 tasarımı 18.5:9 en boy oranına sahip olacaktır. Tıpkı S8 modelinde olduğu gibi cihaz neredeyse çerçevesiz ve eğik bir ekran ile geliyor. Ayrıca cihazın arka panelindeki işlemesi, Note 8 modelinin diğerlerinden farklı bir yerde olacağını gösteriyor.

Note 8, 2017’nin ikinci yarısında piyasaya sürülecek. iPhone 8’ler ile birlikte çıkacak yeni Note modeli, Apple’ın piyasasına ortak olmaya çalışacak. Galaxy Note 8'in 3D tasarımının tanıtıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.