Header Ads

En iyi Android Fotoğraf Uygulamaları 2017


En iyi Android fotoğraf uygulamaları ile bilgisayara gerek duymadan fotoğraflarınıza düzenleyebilir, efekt verebilir ve kusurları giderebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız listede 2017 yılının en iyi Android fotoğraf uygulamalarını derledik. İşte birbirinden kullanışlı ve kaliteli fotoğraf uygulamaları...


2017'nin En İyi Android Fotoğraf Uygulamaları

1. Adobe Photoshop Express (Ücretsiz)



Adobe Photoshop programını bilmeyenimiz yoktur. En büyük ve popüler fotoğraf düzenleme programıdır kendisi. Adobe Photoshop Express Android uygulaması da bu önemli programın küçük ama etkili bir yansımasıdır. Photoshop Express mobil anlık görüntülerinizden en iyi şekilde yararlanabilmeniz için güçlü araçlar içeren şık bir uygulamadır. Elbette, Instagram'ın filtrelerini yapacaktır, ancak aynı zamanda güzel ve basit bir arayüzle görüntülerde ince ayarlar yapmanıza olanak tanır. Hatta paylaşımı için diğer çeşitli hizmetlere kesintisiz olarak bağlanır.

2. Autodesk Pixlr (Ücretsiz)


Şimdiye kadar resim paylaşım servislerine göz atıp resim kolajlarının nereden geldiğini merak ettiyseniz, Pixlr iyi bir tahmin. Bu fotoğraf editörü sadece resim mozaikleri oluşturmaktan fazlasını yapabilir. Görüntülerinize bir dokunuş daha etkileyici olması için gülünç, sanatsal ve daha bir çok çeşitli efektler ve düzenlemeler arasından dokunuş yapabilirsiniz.

3. Flickr (Ücretsiz)


Flickr çoğumuzun da bildiği gibi çok saygıdeğer bir fotoğraf paylaşım sitesidir. Böylesine kaliteli bir fotoğraf sitesi de elbette güzel bir Android uygulaması ile Google PlayStore'da yerini almalıydı. Flickr, ücretsiz terabayt boyutunda fotoğraf saklama alanı, muhteşem bir uygulama ve mükemmel fotoğraf ve video düzenleme araçları sunarak, her zamankinden daha değerli. Ayrıca uygulama sizi canlı fotoğrafçıların bulunduğu topluluğa bağlar. En iyisi de, telefonunuzdan fotoğrafları otomatik olarak yedekleyebilir.

4. PicsArt Fotoğraf Stüdyosu (Ücretsiz)


Tonlarca efekt, katmanlar üzerindeki kontroller, çizim araçları ve kolajlarla PicsArt Photoshop ile yarışabilir ve Android için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarından biridir. Bunun sadece düşük bir Instagram klonu olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz demektir. Akıllı telefonunuzun görüntülerini bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız, bu uygulamayı mutlaka indirin.

5. Google Fotoğraflar


Google Fotoğraflar arama devinin güçlü görüntü ayırt edici özelliklerini telefonunuza ekler. On yıllar boyu yaşlandıkça, hayvanları ve yerleri tanımlayabilir. Arama sonuçları Google Resim Arama'dakiler kadar iyi değildir ancak uygulama, belirli köpek ırklarını tanımlamak gibi etkileyici başarılar gerçekleştirebilir. 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.