Header Ads

HTC U 11 incelemesi


HTC U 11 incelemesi yapmak için herkes cihazın ülkeye giriş yapmasını bekliyor. Daha önce HTC U 11 özellikleri hakkında yazdığımız içerikte cihazın bazı belli başlı özelliklerinden bahsetmiştik. Cihazın "sıkılabilen" bölümü ile selfie çekmek çok daha kolay hale geliyor. 9 Haziran 2017 tarihinde yapılacak bir törenle HTC U 11 modeli kullanıcılara sunulacak. Lansman öncesinde telefonla zaman geçirmek herkese nasip olmaz :) İşte HTC U 11 incelemesi ile cihazın tüm detayları...

Tasarım


HTC U 11, U Ultra'nın otomotiv boyası parlaklığına sahip, cidden çok farklı ve kaliteli bir görünüme sahip. Tamam, elbette 6.06 ile 2.99 x 0.31 inç (HWD) arasında Samsung Galaxy S8 veya LG G6 gibi tek elden moda modeli değil. Ancak popüler Apple iPhone 7 Plus ile aynı boyutta. 

S8'iden biraz daha geniş gövdeye sahip olmasının nedeni, 5.5 inç, 2.560 x 1.440 LCD'li U11'in daha geleneksel bir 16: 9 en-boy oranına sahip olmasıdır. Ekran hakkında müthiş bir şey var; 1080p'den daha keskin olmasına rağmen, amiral gemisi telefon modelleriyle eşit. Altında bir parmak izi sensörü var.

Daha önce IP67 su geçirmez telefonlar için, tam anlamıyla sağlam demezdim. Ekran camı ön taraftan biraz dışarı yaylanıyor ve Gorilla Glass 5 olmasına rağmen Galaxy S8'in en kırılgan camı da bu. İçinde bir Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 4GB RAM, 64GB depolama alanı, hafıza kartı yuvası ve 3.000 mAh pil bulunuyor. Cihazın ne yazık ki kablosuz şarj özelliği bulunmuyor.

Amerika'da 3 farklı renkle gelecek: Mavi, mavimsi-gümüş ve siyah, diğer ülkelerde ise beyaz modeli mevcut olacak. Tüm yüzeyler pırıl pırıl ve göz alıcıdır, fakat aynı zamanda muazzam parmak izi mıknatıslarıdır.


Faydalı Özelliklerle Geliyor

HTC U 11 incelemesi ile ilgili en iyi şey, HTC'nin Edge Sense ile gelen sıkıştırma sensörüdür. Telefonun her iki yanındaki alanın yaklaşık üçte ikisinde basınç sensörü var. Şimdilik, bir uygulama başlatıyor. Varsayılan olarak kısa ve uzun sıkmalar kamera ve el fenerini başlatır; ancak özelliği "OK Google" ı başlatmak için özelleştirebilir, ses kaydını başlatabilir veya herhangi bir uygulamayı açabilirsiniz. Kamera uygulamasında fotoğrafınızı çekmek için sıkabilirsiniz.


Dahili hoparlörler U Ultra'da olduğu gibi aynı ayırma hünerini gösteriyor. Bunlar portre modunda bir woofer ve bir tweeter veya manzara olarak ayrılmış stereolar. Kameralar arkada 12 megapiksel, ön yüzde 16 megapiksel. Ana kamera, f / 1.7 diyafram ve 1,44 mikrometre piksel boyutuyla düşük ışık için tasarlandı.

Telefon, HTC'nin Sense eklentileri ile Android Nougat 7.1'i çalıştırıyor. En dikkat çeken şey, U Ultra'nın piyasaya sürülmesinde aşırı satılan sözde uyarlanmış Al işlevi olan Sense Companion'u içeriyor (Sense Companion, telefonun lansmanı için zamanında hazır olmadığı için sözde söylüyorum, bu yüzden hiç deneme şansımız olmadı. Siz deneyin.)

Soldan sağa: HTC 10, HTC U11, HTC U Ultra

1 yorum:

  1. teşekkür ederim merakla beklediğim telefonlardan biri oldu incelemeniz için teşekkürler başarılar

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.