Header Ads

Acer Chromebook 14 incelemesi


Acer Chromebook 14 incelemesi ile cihazı yakından tanımak isteyenlere yol gösteriyoruz. Bilgisayar üreticileri bütçe açısından tüketiciyi zorlamayacak Acer Chromebook 14 (CB3-431-C5FM) gibi chromebook modellerini üretti. Dikkat çekici derecede düşük fiyatlara satılan bu chromebook modelleri arasından en beğenilenleri; Asus Chromebok Flip ve Acer Chromebook R11 oldu. Kompakt bilgisayar sahibi olmak isteyenler için özel olarak üretilen Acer Chromebook 14, 10 veya 11 inçlik ekran yerine daha şık ve geniş bir kitleye hizmet etme ihtimali olan 14 inçlik ekranla geliyor. Bu dayanıklı metal kaplamalı yapıya, neredeyse 12 saatlik pil ömrü, Full HD ekran ve en önemlisi rekabetçi bir fiyatla geliyor.


Acer Chromebook 14 Tasarım Özellikleri


Acer Chromebook 14 0.67 x 13.43 x 9.31 inç (HWD) ölçülere sahip. 14 inçlik bir dizüstü bilgisayar için ortalama 3,32 lira ağırlığında. Kapağın üzerinde süslü fırçalanmış alüminyum kaplaması (ve Google Chrome yuvarlak zarfı), modern tasarımı var; O ve tüm alüminyum gövde sistemi göze yardımcı olacak şekilde üretilen 1.000 $ bandındaki cihazlar ayarındadır. 

14 inç IPS ekran, 1,920 x 1,080 (Full HD) çözünürlük ile keskin ve parlak. Bu CTL J5 Chromebook ve Asus C202 gibi daha küçük chromebook'lara yönelik 1,366 x 768 çözünürlükte büyük bir gelişme oldu. Büyük bir elektronik tablo veya sözcük işleme belgesi üzerinde çalışıyorsanız fazladan alan güzel ve YouTube ve diğer çevrimiçi videoları daha ayrıntılı ayrıntılarla daha keskin bir çözünürlükte görmenizi sağlar. Aynı zamanda iki veya üç arkadaşınız arasında paylaşmak için iyi bir boyut. Böylece, aynı programı izleyebilir veya yerleşik HD web kamerasını kullanarak bir grup web kamerası oturumuna katılabilirsiniz. İzleme açısı iyi, merkez dışı resim kalitesinde biraz karartma olabilir. Ekranda mat parlaklık önleyici bir kaplama var, bu nedenle parlak aydınlatılmış bir odada iyi çalışıyor.

Cihazın bağlantı noktalarına bakacak olursak; Bir HDMI girişi, bir Kensington kilit bağlantı noktası ve dizüstü bilgisayarın sol tarafındaki bir çift USB 3.0 bağlantı noktası bulunmaktadır. Kulaklık jakı, sağ taraftaki Güç konektörünün yanında bulunmaktadır. Sistemin 32GB eMMC flaş depolama alanına eklenmesine izin verecek herhangi bir SD kart yuvası yok. Fakat çoğunlukla Google her şeyi çevrimiçi olarak saklamanız için sizi teşvik ediyor.  Bu amaçla, iki yıl boyunca da 100 GB Google Drive depolama hizmeti edineceksiniz. En azından Acer Chromebook 14, kablosuz bağlantılar için çift bantlı 802.11ac Wi-Fi ve Bluetooth 4.2 içeriyor. Evdeki kablosuz yönlendiricinize veya ortak bir etkin noktaya bağlanan dizüstü bilgisayar ile zamanınızın çoğunu harcamak muhtemeldir. Acer dizüstü bilgisayarı standart bir yıllık garanti ile kapsar.

Acer Chromebook 14 Performans Özellikleri


Dizüstü bilgisayar , Intel Celeron N3160 dört çekirdekli işlemci (tümleşik Intel HD Graphics 400 ile birlikte) ve 4GB sistem belleği ile donatılmıştır ve deneme sürecimiz boyunca açılış yaparak ve birden fazla Web uygulaması ve sitesini yüklemek için çabaladı. Full HD videolar ve reklamlarla aynı anda, en az altı ila yedi web sitesini açabildik. İşlemci ve bellek, örneğin bir web sitesindeki metni kopyalayıp yapıştırırken ve Google Dokümanlar'da üzerinde çalışmakta olduğunuz bir kağıtta isabet ederken, Facebook'daki bir canlı akışını izlerken ve müzik dinlerken, çoklu görev durumlarında da yardımcı oluyor. Spotify'a arka planda bakın. Chromebook 14, ev kullanıcısı için eğlence ve okul kullanımı için kesinlikle yeterlidir.




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.