Header Ads

HTC U11 Özellikleri ve Fiyatı Tanıtıldı!


HTC takipçilerinin beklediği sonunda gerçekleşti. HTC U11 özellikleri ve fiyatı da dahil olmak üzere cihazın tüm detayları yeni lansmanda tüketicilerle buluşturuldu. HTC markasının yeni amiral gemisi olan HTC U11 modelinin tüm özellikleri detaylarda!


HTC U11 Özellikleri

Daha önce görmeye alışık olmadığımız tasarımsal değişikliklerle gelen HTC U11, U Ultra ve U Play modellerinde de karşımıza çıkan "akışkan cam" tasarım ile geliyor. Edge Sense özelliğinin de tasarıma giydirilmesiyle "sıkılabilen" metal bölümleri ise teknoloji sevenleri heyecanlandırdı. 

HTC U11 ile gelen yeni özelliği açıklamamız gerekirse, cihazın alt yanlarına baskı uygulayıp uygulama açabilir veya kamera açıksa telefonu sıkıp selfie çekebilirsiniz. Bu özelliği Sense arayüzünü kullanarak özelleştirebilirsiniz.


Cihaz tasarım konusunda IP67 sertifikası almış durumda. Yani HTC U11 modeli toz ve suya karşı dayanıklı. Standart olarak kabul edilen, daha önce U Ultra ve HTC Bolt modellerinde gördüğümüz 3.5 mm kulaklık girişi ne yazık ki bu model de bulunmuyor. Kutu içerisinde HTC USonic USB-Type C kullaklık çıkıyor. Bu kulaklıkta gürültü engelleyici özelliği bulunuyor ve gerçekten üst seviye olduğu dile getiriliyor.


Cihazın biraz da teknik özelliklerine bakalım. Kendisi 5.5" Quad HD SuperLCD 5 ekrana sahip. Snapdragon 835 işlemcisi ile gücünü de ispatlıyor. Sağlam işlemcisinin yanı sıra 4 GB RAM ile hız konusunda beklentileri karşılayabilecek olan HTC U11, 64 GB dahili hafızayla geliyor. Tabi ki cihazın bir de 6 GB RAM ve 128 GB depoalama alanına sahip modeli de bulunuyor. 


Kaliteli fotoğraf çekmek isteyenleri de unutmayan HTC, yeni modelinde "Ultrapixel 3" olarak tanıtılan F/1.7 diyafram değeriyle 12 MP çözünürlüğe sahip kamerayla geliyor. Bu kamera eskisinden daha hızlı odaklama yapabilir ve geliştirilen HDR ile karşımıza çıkıyor. Arka kamera ile 4K video kaydı yapabileceğinizi unutmayın. Cihazın ön panelinde ise 16 MP çözünürlüğe sahip selfie kamerası bulunuyor.

Cihazın son teknik detayı ise bataryası; 3000 mAh kapasiteli batarya ile uzun şarj süresi ile geliyor.


HTC U11 Fiyatı ve Tarihi


Cihazın Mayıs'ın sonuna doğru satışa çıkacağını açıklayan üreticiler, 649$ fiyat etiketiyle tüketicilere sunacak. Fakat cihazın ülkemize ne zaman ve ne kadar fiyatla geleceği meçhul...


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.